Euclid-learning - pentru testare și învățare continuă

Acum există aplicația "Euclid Learning". Intră pe și rezolvă testele direct pe smartphone-ul sau tableta ta!


Euclid-learning recomandă   

×

Termene și condiții de utilizare

Site-ul www.euclid-learning.ro este proprietatea Euclid-learning.


Acest document stabilește termenii și condițiile în care puteți utiliza site-ul www.euclid-learning.ro. Utilizarea site-ului, logarea și accesul la serviciile sale presupune implicit acceptarea acestor termeni și condiții, cu toate consecințele care decurg din acceptarea acestora.


1. ACCES


Scopul permis pentru utilizarea acestui site este obținerea de informații. Orice utilizare în alte scopuri decât acesta nu este permisă.


Pentru a obține acces la site, și deci la serviciile și informațiile puse la dispozitie prin el, trebuie să obțineti acces la World Wide Web, direct sau cu ajutorul altor dispozitive prin care se pot accesa servicii Internet, plătind orice taxa asociată cu acest acces.În plus, trebuie sa aveți la dispoziție tot echipamentul necesar pentru a realiza această conexiune la World Wide Web, inclusiv un computer și un modem sau alt echipament de acces.


www.euclid-learning.ro nu își asumă responsabilitatea pentru securitatea acestui site sau a liniei dvs. de comunicare cu acesta. Prin termenul "utilizator" al acestui site se înțelege orice persoană fizică sau juridică care va accesa acest site.


2. DREPTURI DE AUTOR, MARCA ȘI PROPRIETATE INTELECTUALĂ


www.euclid-learning.ro ofera acces liber sau pe baza de înregistrare ca utilizator la site-ul www.euclid-learning.ro și vă autorizează să vizualizați, imprimați și să transmiteți informații existente pe site doar în scopuri personale, noncomerciale. Dreptul de copyright pentru informațiile existente pe acest site este deținut de www.euclid-learning.ro sau de partenerii sai. Niciun material de pe acest site nu poate fi reprodus parțial, integral sau modificat fără permisiunea anterioară explicită, prin acordul www.euclid-learning.ro sau partenerilor săi.


Conținutul acestui site, textele, grafica, fotografiile, înregistrările video, software-ul, logo-urile și orice alte materiale prezente pe site sunt protejate de legea dreptului de autor și sunt proprietatea www.euclid-learning.ro, a clienților și/sau colaboratorilor săi.


Este interzisă crearea de legături cu acest site ale altor site-uri sau invers, fără un acord prealabil al www.euclid-learning.ro. În situațiile în care acest lucru se întâmplă fără acordul nostru, nu ne asumăm în niciun fel responsabilitatea pentru site-urile neafiliate cu care www.euclid-learning.ro ar putea fi legat, pentru materialele postate pe aceste site-uri de către alte persoane decât cele autorizate de către www.euclid-learning.ro și ne rezervăm dreptul de a solicita sancționarea conform legislației în vigoare orice acțiune de acest tip, care nu are acordul nostru prealabil.


www.euclid-learning.ro sau terțe părți pot furniza autorizat, prin intermediul site-ului, legături ("link"-uri) către alte pagini sau resurse World Wide Web. www.euclid-learning.ro nu garantează, nu este și nu poate fi făcut responsabil în nici un fel de disponibilitatea acestora, de forma, conținutul, publicitatea, produsele sau alte materiale disponibile pe site-urile respective. www.euclid-learning.ro nu va fi responsabil sau pasibil de a plăti despăgubiri, direct sau indirect, pentru orice pagubă sau pierdere cauzată sau presupusă a fi fost cauzată de sau în legatură cu folosirea sau încrederea în informațiile, conținutul, bunurile sau serviciile puse la dispoziție de site-urile respective.


Reproducerea, copierea, multiplicarea, vinderea, revinderea sau exploatarea unei părți a serviciilor, accesul sau folosirea serviciilor sau informațiilor puse la dispoziție de www.euclid-learning.ro prin intermediul site-ului într-un mod care violează legislația românească sau internațională în materie de drept de autor și proprietate intelectuală, implică raspunderea civilă sau penală pentru astfel de acțiuni.


www.euclid-learning.ro îți rezervă dreptul de a impiedica prin orice mijloace contactarea și utilizarea acestui site și de a de solicita sancționarea conform legislației în vigoare a persoanelor implicate, dacă există dovada că scopul este distrugerea sau alterarea site-lui, a conținutului sau securității acestuia sau încercarea de a ataca sau discredita www.euclid-learning.ro sau partenerii săi, produsele, serviciile și angajații acestora.


Orice eventual litigiu în legatură cu acest site este de competența instanțelor de drept comun din România.


3. REGULI DE UTILIZARE:


Nu sunt permise:

Violarea oricărei dintre aceste reguli atrage după sine răspunderea civilă sau penală. www.euclid-learning.ro va investiga faptele care implică asemenea încălcări, cooperând cu autoritățile pentru prevenirea sau împiedicarea unor astfel de încălcări.


4. DIPLOMELE SI PREMIILE EUCLID LEARNING


www.euclid-learning.ro poate oferi premii lunare, semestriale și anuale abonaților Platformei Euclid-learning care obțin rezultate deosebite la testele negratuite afișate în platformă doar în cursul lunii, semestrului sau anului respectiv. Ex. Pentru luna martie 2016 sunt luate în considerare doar testele negratuite rezolvate și finalizate în luna martie 2016, indiferent de luna apariției acestora în Platforma Euclid-learning.

Pentru ca un utilizator abonat al Platformei Euclid-learning să poată primi un premiu: lunar, semestrial sau anual, acesta trebuie să obțină un anumit punctaj la testele negratuite afișate în Platforma Euclid-learning, după cum urmează:


Sunt luate în considerare doar punctajele obținute la prima rezolvare a unui test negratuit finalizat din Platforma Euclid-learning. Astfel, dacă, un utilizator abonat obține 90 de puncte la prima rezolvare a unui test negratuit și apoi obține un punctaj de 99 de puncte este înscris pentru obținerea premiului III.


Un utilizator abonat al Platformei Euclid-learning.ro poate căștiga doar un singur premiu / diplomă pentru o lună, un semestru sau un an, indiferent de câte teste negratuite rezolvă în acea lună, acel semestru sau an. Se va lua în considerare cel mai mare punctaj obținut la respectivele teste negratuite rezolvate în acea lună, acel semestru sau an.


www.euclid-learning.ro nu este răspunzator față de utilizator, orice terță persoană fizică sau juridică sau instituție pentru identificarea persoanei care a rezolvat testele negratuite afișate în Platforma Euclid-learning, considerând utilizatorul de bună-credință: testul este rezolvat de un copil care învață într-o clasă corespunzătoare nivelului afișat al testului negratuit rezolvat.


Pentru primirea premiului și/sau diplomelor corespunzătoare, utilizatorul abonat trebuie să ne comunice datele de livrare a premiului (dacă este cazul) și datele necesare completării diplomei (Numele și prenumele copilului care a rezolvat testul negratuit din Platforma Euclid-learning și Școala unde acesta învață).


www.euclid-learning.ro își rezervă dreptul de acorda premiile și diplomele Euclid-learning în funcție de rezultatele obținute și de întreaga activitate înregistrată a unui utilizator abonat în Platforma Euclid-learning, nefiind răspunzator față de orice utilizator, orice terță persoană fizică sau juridică sau instituție cu privire la deciziile sale.


www.euclid-learning.ro poate schimba în orice moment conținutul și condițiile de acordare a premiilor și diplomelor. Noile condiții devin valabile în momentul în care au fost făcute publice prin înscriere în acest site și nu au caracter retroactiv.


5. DISPONIBILITATEA SERVICIULUI


www.euclid-learning.ro își rezervă dreptul de a modifica sau de a întrerupe, temporar sau permanent, parțial sau în totalitate, serviciile puse la dispoziție prin intermediul acestui site, cu sau fară o notificare prealabilă.


www.euclid-learning.ro nu este răspunzator față de utilizator, orice terță persoană fizică sau juridică sau instituție pentru modificarea, suspendarea sau întreruperea serviciilor disponibile prin intermediul site-ului.


www.euclid-learning.ro poate schimba în orice moment conținutul și condițiile de folosire a site-ului. Noile condiții devin valabile în momentul în care au fost făcute publice prin înscriere în acest site și nu au caracter retroactiv.


6. ABSOLVIREA DE RĂSPUNDERE


Acceptând să utilizați acest site, declarați în mod expres și implicit că înțelegeți că sunteți de acord cu următoarele: utilizarea site-ului se face pe propria răspundere. www.euclid-learning.ro se absolvă în mod expres de toate răspunderile de orice fel, exprimate direct sau indirect, inclusiv, dar nu limitat la, garanțiile indirecte de vânzare sau conformitate cu specificațiile pentru un anume scop.

Utilizatorul este singura persoană responsabilă de eventualele distrugeri cauzate sistemelor de calcul sau retelei de pe care accesează site-ul sau de orice alte pierderi de date, care ar putea fi rezultatul descărcării de informații și servicii din conținutului site-ului.

Nici un sfat sau alte informații orale sau scrise, obținute de la site-ul www.euclid-learning.ro sau prin intermediul serviciilor site-ului, nu constituie o garanție, dacă nu este stipulată expres în Termenii și condițiile de utilizare.


7. LIMITAREA RĂSPUNDERII


www.euclid-learning.ro nu va fi raspunzator pentru nici un fel de pagube directe, indirecte, accidentale, speciale, inclusiv, dar nu limitat la, pagube pentru pierderi de profit, bunavointă, posibilității de folosire, date sau alte pierderi intangibile sau incomensurabile (chiar dacă www.euclid-learning.ro a fost informată anterior de posibilitatea apariției unor asemenea pierderi), rezultând din:

Dacă se consideră că orice material pus la dispoziție pe site, postat de www.euclid-learning.ro, de către terți sau utilizatori, violează drepturile de copyright sau orice alte drepturi, este necesară semnalarea acestei situații la adresa office@euclid-learning.ro. Aceasta adresa de e-mail este protejată împotriva spamului.


Pentru secțiunile site-ului care pot cuprinde opinii ale cititorilor/utilizatorilor, răspunderea asupra conținutului opiniilor revine în întregime autorilor acestora. www.euclid-learning.ro își rezervă dreptul de a nu face publice acele opinii care contravin termenilor și condițiilor de utilizare sau pe care le consideră dăunătoare, sub orice formă, propriei imagini, partenerilor sau terților.


Acest site este oferit în această formă fără alte garanții. www.euclid-learning.ro nu este și nu poate fi făcut responsabil pentru nepotriviri, indisponibilităti sau alte defecte ale acestui site sau ale conținutului său.


8. CONFIDENTIALIȚATE ȘI INFORMAȚII PERSONALE


Informațiile personale puse la dispoziția site-ului www.euclid-learning.ro pentru a putea primi sau utiliza unele servicii sunt protejate în condițiile legii Legea 677/2001.


Prin completarea câmpurilor din formularele de înregistrare on-line utilizatorii sunt de acord ca datele personale pe care le inregistrează să intre în baza de date www.euclid-learning.ro și să primească mesaje cu privire la produse și servicii, promoții, concursuri sau orice alte acțiuni editoriale și de marketing desfașurate in viitor de către www.euclid-learning.ro și de partenerii săi agreați.


Dupa completarea formularului de înregistrare, utilizatorul are la dispoziție un cont pentru utilizarea serviciilor. Utilizatorul este în întregime responsabil pentru păstrarea confidențialității asupra parolei asociate accesului la serviciile www.euclid-learning.ro, condiționate de logare.


Utilizatorul este în întregime responsabil de toate informațiile care sunt facute publice din contul său. În cazul accesării neautorizate a contului de către terțe persoane, www.euclid-learning.ro nu își asumă nicio responsabilitate față de consectințele care pot apărea.


La solicitarea explicită a utilizatorului adresată la office@euclid-learning.ro, www.euclid-learning.ro se obligă să rectifice, actualizeze, blocheze, steargă sau transforme în date anonime și să înceteze prelucrarea datelor personale ale utilizatorului, în mod gratuit, datele personale conform dispozițiilor Legii nr. 677/2001 privind protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date.


www.euclid-learning.ro nu răspunde de atacurile având ca scop furtul sau vandalismul și care ar putea conduce la dezvăluirea sau compromiterea datelor.


www.euclid-learning.ro nu-și asumă nici un fel de responsabilitate pentru situațiile în care utilizatorul își publică adresa sau orice alte date personale, din proprie initiațivă, într-un mesaj public, pe oricare dintre paginile www.euclid-learning.ro.


Politica site-ului www.euclid-learning.ro este de a nu accepta sau de a nu lua în considerație materialele nesolicitate. Dacă utilizatorii site-ului trimit astfel de materiale, www.euclid-learning.ro își rezervă dreptul de a considera aceste materiale neconfidențiale și lipsite de protecția drepturilor personale sau de proprietate. Astfel de materiale și drepturi devin proprietatea www.euclid-learning.ro, liberă de orice pretenții emise de o persoană sau un grup de persoane, putând fi utilizate în orice scop de către www.euclid-learning.ro, fără obligația de a acorda compensanții pentru utilizarea lor.


Identitatea utilizatorilor nu va fi dezvaluită în cazul în care, prin informațiile postate, aceștia ar putea fi pusi în pericol. La înregistrare, utilizatorii au posibilitatea să aleaga numele de utilizator /adresa de email (username) și parola (password). Utilizatorii acceptă sa nu împrumute niciodată parola (password) unui alt utilizator, pentru propria protecție și pentru validitatea informațiilor transmise. De asemenea, acceptă să nu utilizeze niciodată parola altui membru pentru a posta mesaje.


Site-ul www.euclid-learning.ro foloseste "cookies" și datele de acces introduse inițial pentru a identifica utilizatorii. Acestea nu conțin nici un fel de date personale ale utilizatorului și nu prezintă risc în cazul în care sunt interceptate de terțe părți. Daca browser-ul este configurat să nu le accepte, anumite pagini pot sa nu functioneze parțial sau în totalitate.


Pe site-ul www.euclid-learning.ro pot fi prezente reclame și/sau legături către pagini ale unor terțe părți, inclusiv parteneri, furnizori de publicitate sau sponsori. Informațiile furnizate unor pagini externe nu se află sub controlul www.euclid-learning.ro și orice publicare a unor date personale pe alte pagini de pe Internet se face pe propriul risc.


Termenii și condițiile de utilizare menționate mai sus se aplică si pentru newsletterele, buletinele de știri, podcastingurile și orice altă formă de informare electronică emisa de www.euclid-learning.ro.


www.euclid-learning.ro își rezervă dreptul de a modifica, revizui, completa aceste reguli în orice moment. Orice modificare va fi facută publică în această pagină și va intra efectiv în vigoare din momentul postării ei pe site.

×
  • Acasă
  • Learning
  • Teste
  • Magazin
  • Contul meu
  • Club
  • Contact

Odovania praznicului Botezului Domnului; Sfinţii Cuvioşi Mucenici din Sinai şi Rait; Sfânta Nina


      Aceşti Cuvioşi Părinţi au fost călugări şi pustnici, vieţuind în Muntele Sinai şi în mănăstirea apropiată, Rait, în veacurile al IV-lea şi al V-lea. În două rânduri, venind cete de barbari, unii dinspre Etiopia, iar alţii dinspre Arabia, au prădat aceste locuri sfinte şi i-au ucis pe cei care vieţuiau în ele. Prima năvălire a fost la începutul secolului al IV-lea, pe vremea Sfântului Sfinţit Mucenic Petru, Arhiepiscopul Alexandriei (300-311), şi este povestită de monahul Amonie. A doua năvălire a avut loc pe vremea Sfântului Ioan Gură de Aur (†407) şi este descrisă de un necunoscut din preajma Sfântului Nil Sinaitul (†450). Dintre toţi câţi au pierit atunci, Biserica pomeneşte cu precădere uciderea a 39 de pustnici din Sinai şi a 38 de călugări din Mănăstirea Rait, pentru moartea lor mucenicească, pentru viaţa lor sfântă şi pentru puterea lor de jertfă, deoarece nu au voit să descopere pe cei care se ascunseseră. Barbarii, nemaigăsind corabia lor, care se scufundase, au ucis pe toţi robii pe care-i luaseră, apoi, neputându-se înţelege, s-au ucis între ei.Sursa: Ziarul Lumina - Patriarhia Română
×

Noutăți Euclid-learning


     Evaluare progresivă, procentuală:

     1. Atunci când utilizatorul rezolvă parțial o problemă (scrie o parte din răspunsurile corecte), Platforma Euclid-learning va evalua toate răspunsurile, le va reține pe cele corecte și va oferi punctajul procentual corespunzător!


     2. Platforma Euclid-learning evaluează răspunsul dat la o problemă, imediat ce utilizatorul trece la o altă problemă, dar evaluarea finală a testului se face doar dacă testul este finalizat!


     Contorizarea timpului petrecut alături de Euclid-learning:

     Timpul alocat studiului în platformă se contorizează, veți fi uimiți cât de mult timp petreceți pregătindu-vă!

     Accesați sectiunea "Contul meu" >>>"Statistici" și puteți vedea în format tabelar sau grafic timpul dedicat pregătirii. Aceste date sunt menite să vă motiveze să lucrați cât mai organizat și eficient, pentru a ajunge la performanță.Sursa: Platforma Euclid-learning
×

Secretul succesului constă în învățare prin testare

  • 23.11.2015
  • 4

Numeroși cercetători și profesori deopotrivă au încercat de-a lungul timpului să afle elementele esențiale ale succesului școlar. S-a observat că, atribuirea unui anumit statut școlar și nu numai, atât în cadrul școlii, cât și mai târziu în viața, se bazează pe rezultatele pe care le are o persoană la anumite teste. Așa că, cel mai bun mod de a obține rezultate notabile, de a avea succes, constă în a fi cât mai bun la rezolvarea de teste, de a te obișnui cu atmosfera specifică fiecarui examen, și nu în ultimul rând, ci dimpotrivă, de a beneficia de raspunsuri detaliate ale problemelor pe care nu le poți rezolva. În felul acesta, poate avea loc, atât de mult căutatul proces de învătare prin testare.

Trimiteți un mesaj

Evenimentele săptămânii

Noutati Euclid
Noutati Euclid

Aici găsiți ultimele știri cu privire la cele mai importante evenimente ale platformei Euclid-learning

Cartile saptamanii
Cărțile săptămânii

Săptămâna aceasta vă recomandăm "Enciclopedia zmeilor" de Mircea Cărtărescu. Acestă lucrare aduce pentru prima dată la lumină o lume întreagă ce părea pierdută pentru totdeauna.

Cultura/Arte
Cultura/Arte

Film animat pentru copii – despre Dumnezeu si credinta: o productie ruseasca, august 2015 - "Extraordinara călătorie a Serafimei"

Sfinții creștini
Sfinții creștini

Odovania praznicului Botezului Domnului; Sfinţii Cuvioşi Mucenici din Sinai şi Rait; Sfânta Nina

Melodia săptămânii

În fiecare săptămână, cititorii noștrii vor propune o melodie care să îi reprezinte. Noi le vom îndeplini dorințele.

Personalitati
Personalități

În această secțiune vor fi afișate câteva aspecte esențiale ale vieții și realizărilor celor mai importante personalități.